Lasten ja nuorten yleisurheilu mielessä

Off

Tampereella järjestetään Tampere Junior Indoor Games 5.-6.3.2016. Tämä vuoden suurin hallikisa vilisee tulevaisuuden urheilijoita runsaan 1500 osallistujan voimin. Olen pohtinut paljon lasten ja nuorten urheilua sekä liikuntaa. Nyt on aika lähteä katsomaan, missä junnu-urheilijat menevät omalla urallaan. Vierailen TJIG tapahtumassa lauantaina 5.3.2016.

Omasta lapsuudesta nousee mieleeni vuoden 1988 olympialaiset, joista katsoin koostelähetystä. Tapio Korjuksen voitto ja Seppo Rädyn ronssi piirtyivät nuoren pojan mieleen lähtemättömästi. Syntyi unelma arvokisavoitosta ja olympiamenestyksestä.

Unelmien rinnalla meidän aikuisten on hyvä antaa täysi tuki seurojen ohjaajille ja valmentajille. He tekevät arvokasta työtä lasten hyvinvoinnin eteen. Harvasta tulee Selänne, Pitkämäki tai Ruuskanen, mutta jokainen liikuntaan käytetty hetki kasvattaa terveempiä aikuisia.

Meidän aikuisten esimerkki ja kannustus on lasten liikunnassa ja urheilussa tärkeää. Mitä enemmän liikumme ja urheilemme yhdessä lasten kanssa, sitä varmemmin lapset innostuvat elinikäiseen liikkumiseen.

Omalta osaltani pääosa ajasta menee omaan harjoitteluun ja sitä tukevaan oheistoimintaan. Omat keihäskouluni ovat paikkoja, joissa voin osaltani innostaa ja kannustaa junioreita. Nyt löysin kalenteristani tilaa ja mahdollisuuden lähteä vierailemaan Tampereella lauantaina 5.3.2016.  Tampere Junior Indoor Gamesissa haluan olla kannustamassa kaikkia lapsia ja nuoria. Koen tämän osaksi sen perinnön jatkamista, jonka 80- ja 90-luvun tähdet minulle antoivat ja jota omat vanhempani antoivat minulle, innostaessaan liikunnan ja urheilun pariin.

Nähdään Tampereella lauantaina. Otetaan vaikka omalla osastollani yhteiskuva selfiet! Vastaan mielelläni kysymyksiin lasten urheilusta ja hyvinvoinnista.

#tjig
Terveisin,
Tanhuvaarassa 3 päivänä maaliskuuta,
Ruuskasen Antti

Share

Comments are closed.

error: Content is protected !!