Tervetuloa Tiimiin, Jyrki!

Off

Ensi kesänä yleisurheilun kilpakentille palaava keihäänheittäjä Antti Ruuskanen lähtee kohti Olympiadin finaalia uusin askelmerkein, kun pitkäaikainen yhteistyö (2007-2018) valmentaja Jarmo Hirvosen kanssa päättyi.

 

Edelliskesän kilpailut kisakatsomosta seurannut heittäjä on saanut rauhassa panostaa kuntoutusjaksoon ja on tänä keväänä taustatiiminsä kanssa hionut harjoitukset huippuunsa. Niin fysioterapeutti Petri Kukkamäki, hieroja Asko Vehviläinen, lääkärit Jukka Siljander, Urho Väätäinen sekä Antin manageritiimi ovat olleet luotsaamassa Ruuskasta takaisin matkalle kohti Olympiadin kohokohtaa.

 

Samalla keihäänheittäjä on tiimeineen puntaroinut valmennuskuviot uusiksi ja siinä yhteydessä päätynyt valmentajan vaihtoon. Antin uusi valmentaja on moninkertainen SM-mitalisti ja Kuopion alueen Urheiluakatemian heittovalmentaja Jyrki Blom.

 

Jyrki on tervetullut lisä Antin tiimiin ja sulkee samalla Antin valmennusympyrän. Kaksikko harjoittelee jatkossa pääosin Kuopiossa, joten tiivis valmentaja-aika tulee lisääntymään varmasti ja näin myös tekniikka päästään hiomaan lopulliseen huippuun.

 

Antin ja Jyrkin virallinen yhteistyö alkaa Turkin valmennusleirillä ensi viikolla. Tervetuloa mukaan porukkaan, Jyrki!

 

Lue lisää Karjalainen –lehdestä 3.5.2018

Share

Comments are closed.

error: Content is protected !!